Delavnice za
mladino in odrasle

Da razgibamo telo, um in duha

Kreativni coaching

Kreativni coaching in svetovanje

Vsaka sprememba se začne v spremembi zaznavanja…

Kreativni coaching in svetovanje je v rešitev usmerjen model za doseganje pozitivnih sprememb na duhovnem, kognitivnem, čustvenem in fizičnem nivoju.

Osnovni paket (1 mesečni)

* Coaching srečanje: 45 minut;
* Zajema: 3 coaching srečanj, 1x tedensko + uvodno srečanje.

Raziskovalec (2 mesečni)

* Coaching srečanje: 45 minut;
* Zajema: 7 coaching srečanj, 1x tedensko + uvodno srečanje.

Umetnik (svojega) Portreta (3 mesečni)

* Coaching srečanje: 45 minut;
* Zajema: 12 coaching srečanj, 1x tedensko + uvodno srečanje.

Skupinske delavnice za dijake in študente

V pripravi.

Za več informacij o ceni in plačilu pošlji povpraševanje.

Bodyflow

Novost

Kreativna plesna gibalnica

Treningi so namenjeni začetnikom, ki bodo skozi vaje za ozaveščanje telesa in giba iskali lasten avtentičen izraz, se ob tem sproščali in razgibali. Uživanje ob gibanju je glavna smernica za pridružitev k skupini, poudarki bodo na različni glasbeni dinamiki, potovanju po prostoru ker raziskovalni improvizaciji. Učili se bodo sestavljati na podlagi lastnih impulzov ter razvijali svoj kreativni del. Trening bo sestavljen iz uvodnega ogrevanja, plesno tehničnih vaj, samostojnega ustvarjanja in učenja koreografij. Skozi vaje bodo pridobivali na koncentraciji, koordinaciji, telesni moči, stabilnosti, fleksibilnosti v gibu in mišljenju ter raziskovali različne možne gibalne poti.

Novost

Kreativni Dance Flow

Treningi so namenjeni popolnim začetnikom kot tudi nadaljevalcem. Plesalci bodo pridobili koordinacijo, kontrolo telesa, fizično pripravljenost, občutek za glasbo in ritem. Skozi vaje bodo plesalci prebudili lastno kreativnost in flow ter obvladanje in zavedanje lastnega telesa. Vsekakor bodo plesalci skozi treninge postali samozavestnejši.
Treningi so sestavljeni iz ogrevanja skozi osnove hip hopa in druge gibalne osnove, raztezanja, učenja koreografije, preplesavanja, vaj za kreativnost in samostojnega ustvarjanja na podlagi smernic.

Step

Udeleženci se bodo tekom leta spoznali z novimi plesnimi koraki in naučili step koreografije. Treningi bodo potekali skozi postopno osvajanje najenostavnejših elementov, ki vam bodo pomagali pri ločevanju različnih ritmov. Prav tako bomo razvijali motorične sposobnosti in pridobili na plesni kondiciji. Sestavni del delavnice bo improvizacija, kjer bodo plesalci razvijali na ustvarjalnosti in fleksibilnosti. S svojimi plesnimi čevlji in svojim telesom bodo ustvarjali različne ritme. Pri posameznikih, ki hitro napredujejo je možno tudi individualno delo.

Gledališka delavnica

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima gledališka igra, kakor tudi veščine, ki jih bomo na delavnici pridobivali. Veščine (za samozavestnejši nastop in ostale) lahko koristno uporabimo v različnih življenjskih situacijah, tako v zasebnem, kot tudi poslovnem življenju.

Začeli bomo z govornimi vajami, kjer se bodo slušatelji spoznali z osnovnimi govornimi vajami, naučili se bodo »pravilnega« dihanja in govorjenja s prepono ter spoznali nivo artikulacije, ki je potrebna za odrski govor. Nato se bomo spoznali z osnovami odrskega giba: kako se naše telo giba, kaj vse zmore in kako naša čustva pokazati skozi telo. Nadaljevali bomo z gledališkimi igrami, ki imajo namen zbujanje domišljije in ustvarjalnosti. Gledališko ustvarjanje ni le golo posnemanje, ampak je ustvarjanje, sprostitev domišljije. Poigrali se bomo tudi z osnovnimi gledališkimi improvizacijskimi igrami ter zaključili leto s produkcijo.