Ustvarjam, torej sem

Otroška zaključna predstava Društva Portret

V soboto, 16. maja se je v slopu Tedna ljubiteljske kulture, ki je po vsej Sloveniji potekal od 15.–24. maja, odvil pomladni otroški dogodek Vsak ima svoj Portret, ki ga je organiziralo društvo Portret.

V čudovitem ambientu Vetrinjskega dvora, kjer se tudi tekom leta odvijajo različne prireditve in dejavnosti za vse starostne skupine, so otroci lahko izbirali med dramsko, plesno, likovno in glasbeno delavnico. Delavnice so se pretežno izvajale v notranjih prostorih dvorca, vendar je bilo živahno tudi na dvorišču, kjer so otroci lahko ustvarjali in brali z zavodom Mars še v popoldanskem času. Zavod Chef-la je razvajal naša čutila s svojo kulinariko in otroke še posebej razveselili s slastnimi palačinkami. Da je bil dan čaroben, razigran, okusen in nepozaben, gre zahvala k številnim srčnim posameznikom in organizacijam, ki so sodelovale in s tem prispevale dragocen delež pri celotni izvedbi.

Hvala torej, celotni ekipi društva Portret in našim odličnim mentorjem in srčnim prostovoljkam (Patricija, Natalija in Lea); zavodu Chef-la (Vina Horvat, Miškov svet igrač, Gostilnica Arty) – predvsem Robertu za slastne palačinke, restavraciji in pivnici Štajerc; Varuhom semen, ki so poskrbeli za presenečenje v naših darilnih škatlicah – še posebej Teji za posluh in odzivnost. Hvala vsem zaposlenim v Vetrinjskem dvoru (vse je lažje, kadar za našo varnost poskrbi Žika), Matiji iz Kulturnega kluba Dvorec, hvala Jerneju za pomoč pri organizaciji, Katarini za ujete trenutke, ki jih lahko vidimo v galeriji ter vsem ostalim, ki ste bili kakorkoli v podporo.

Nothing can cure the soul but the senses,
just as nothing can cure the senses but the soul.

Oscar Wilde

Za ogled galerije kliknite na fotografijo. Po galeriji se lahko pomikate s puščicami oziroma tipkami levo/desno.