Vse objave

Zaključek sezone 2017/2018

Domišljija je začetek kreacije. Zamisliš si, kar želiš. Želiš si, kar si zamisliš in na koncu ustvariš, kar si želiš.

Brezplačne predstavitvene delavnice

V mesecu septembru bodo na nekaterih osnovnih šolah v Mariboru potekale Portretove brezplačne predstavitvene delavnice za osnovnošolske otroke. Delavnice potekajo v času popoldanskega varstva. Preverite, kdaj in kje bodo potekale delavnice.

Zaključek sezone 2016/2017

Vsak ima svoj Portret Sezono 2016/2017 smo uspešno zaključili s skupno predstavitvijo vseh otroških skupin. Otroci so skozi celo šolsko leto nabirali bogate izkušnje iz izbranih področij umetnosti.

Zimske kreativne počitnice v Portretu

Pridružite se nam v času zimskih počitnic (od ponedeljka, 20. februarja do petka, 24. februarja 2017). Naj bodo počitnice kar zabavne, kreativne in sproščujoče.

Darilni bon PORTRET

Ne veste, kaj bi podarili svojim najdražjim? Podarite darilni bon za kreativno preživljanje prostega časa v Društvu Portret.

Podarite odkrivanje osebnih potencialov skozi različna umetniška izrazna sredstva: likovna delavnica, plesno-gibalna delavnica, gledališka delavnica, lutkovna delavnica in glasbena delavnica.

PORTRETajva skupaj

Sobotne likovne delavnice v Društvu Portret za najstnike in odrasle pod vodstvom slikarke in pedagoginje Kaje Lukač.

Za vse tiste, ki se že dolgo želite naučiti slikarskih in risarskih tehnik in tiste, ki želite preživeti čas skupaj.

Vabljeni na kreativni dvor

Društvo Portret se je z letošnjo sezono s svojimi aktivnostmi preselilo še na en dvor – Salzburški dvorec na Vetrinjski ulici 16 v Mariboru.

Zakoreninjeno drevo/Rooted Tree

Otroci likovne skupine so dobili obisk iz Nizozemske. Obiskala jih je naša zunanja sodelavka, Margie Brands (sicer socialna pedagoginja in socialna delavka, ki se ljubiteljsko ukvarja s fotografijo, pa še čem…).