Tisti "Dan odprtih vrat" ali vsak ima svoj portret

V soboto, 11. junija smo na stežaj odprli vrata dvorca in vas povabili na razvajanje vaših čutov. Pripravili smo vam jagodni izbor tistega, kar se skriva pod niansami Portreta.

Otroci so bili ustvarjalni pri gledališki, plesni in likovni delavnici, kasneje pa so se posladkali še s slastnimi palačinkami, ki jih je tudi letos za vas pripravil Robert iz Miškove Špajze. Vina M – enostavno dobra vina, pa so poskrbeli, da tudi malce starejši nismo ostali žejni.

Letos smo razgrnili tudi stojnico z našimi unikatnimi izdelki, ki so nastali ob pomoči naših ustvarjalnih članov, partnerjev in sponzorjev, katerim se na tem mestu tudi zahvaljujemo: Hvala ekipi Portreta, Robertu iz Miškove Špajze, Tini Krajnc – Moi Style, Vezenje Modrinjak, Just Consulting d.o.o, Jasmini Ahmetaj – RM fashion in Vetrinjskemu dvoru.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki ste tako ali drugače prispevali svoj čas, znanje in dobro energijo: Patricija Rajh, Urša Gačnik, Tina Pušauer, Jernej Ženko, Vlasta Kropič, Leonida Stojinovič, Nataša Ljubomirović, Tamara Rehar, Kaja Lukač, Oskar Kranjc, Tina Rataj, Lana Bauman, Matija Vogrinec (Klub Dvorec) in Hana Repše (Zavod Mars).

Hvala za prijetno druženje in se vidimo naslednje leto!

Še nekaj utrinkov, ki jih je v objektiv ujela Tina Pušauer.

Za ogled galerije kliknite na fotografijo. Po galeriji se lahko pomikate s puščicami oziroma tipkami levo/desno.

Fotografija: Tina Pušauer